Deze website is in onderhoud. De informatie op deze website kunnen verouderd zijn en er kunnen geen reserveringen via deze website gemaakt worden. Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met ons via info@welkom2.nl of via telefoon 079-7502222.  

Van vergadering tot training

Een vergadering kan zoveel zijn. Het kan een eenvoudige dagstart zijn maar ook die enorm belangrijke onderhandeling met die nieuwe klant. Of het is geen vergadering maar een training.

Hoe verschillend het doel van een vergadering ook is, de sfeer van de ruimte bepaalt mede het resultaat. Daar houdt Welkom² rekening mee door sfeervol ingerichte ruimtes aan te bieden die elk doel dienen. Van een kleine intieme vergaderruimte met klein touchscreen scherm tot een grote vergaderzaal voor trainingen met groot touchscreen scherm. Alles is mogelijk bij Welkom².

Hieronder vind u een impressie van het aanbod van vergaderruimtes. Voor meer informatie bel ons of vul het reserveringsformulier in en u bent gegarandeerd van vergaderruimte die voldoet aan elk doel.