Terug naar overzicht

 

Op maandag 29 oktober lanceerde Ch. Aptroot, burgemeester van Zoetermeer, het nieuwe concept voor het gebouw aan het Croesinckplein door de website live te laten gaan. Gedreven door de ontwikkelingen en behoefte in de markt op het gebied van flexibel werken heeft het vastgoedbedrijf van de gemeente Zoetermeer het pand een complete metamorfose laten ondergaan. Van een nieuwe naam tot een volledig nieuw modern interieur en de bijbehorende website, alles is in een nieuw fris jasje gestoken. En dat alles om de ondernemer en zorgverlener die op zoek is naar een professionele kwalitatief hoogwaardige werkplek/praktijkruimte een goed en flexibel alternatief te kunnen bieden. Van volledig ingerichte ruimtes waarbij je alleen nog maar je werk mee hoeft te nemen tot ruimtes die volledig naar eigen smaak ingericht kunnen worden alles is mogelijk bij Welkom². Ook de moderne flexwerker wordt op zijn of haar wenken bediend met mooie volledig operationele werkplekken waar men een paar uur kan werken voordat men door gaat naar een volgende klant. Aan alles is gedacht!  Uniek aan Welkom² is dat ook de zorgdienstverlener hier aan het goede adres is voor een praktijkruimte. Hierdoor bestaat Welkom² uit een unieke mix van commerciële bedrijven en zorgorganisaties die hun klanten/patiënten kunnen ontvangen in een professionele onderscheidende omgeving. 


Vergaderen doe je natuurlijk ook bij Welkom². Voor elk soort bijeenkomst heeft Welkom² de ideale ruimte waar u kunt presenteren, overleggen, brainstormen en meer.

In het kader van de feestelijke opening van Welkom² hebben we momenteel de volgende aanbieding: Indien u een vergaderruimte huurt in de maand november 2012 dan is het eerste uur gratis en ook koffie, thee en water zijn voor onze rekening.


Controleer regelmatig de pagina ‘Aanbiedingen’ op onze website voor aantrekkelijke acties die u vooruit kunnen helpen met uw organisatie!